Kinderfeestje in Amsterdam om nooit te vergeten

kinderfeestje in Amsterdam

Een kinderfeestje in Amsterdam organiseren? Natuurlijk kan jij het thuis doen met een aantal kinderen. Maar het is veel leuker om het te organiseren via: Made by Me. Dit bedrijf geeft namelijk heel veel soorten workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Mijn dochter vind het altijd leuk om heel creatief bezig te zijn. Bij dit bedrijf kon ik terecht voor een creatief partijtje. Hierin zijn veel verschillende soorten workshop te krijgen zoals: sieraden maken, decopatchen, schilderen, mozaïeken en nog veel meer. Ik heb voor mijn dochter gekozen voor sieraden maken. Mijn dochter heeft had acht meiden uitgenodigd, dus dat was zeker een succes.

kinderfeestje in Amsterdam

Kinderfeestje in Amsterdam goed geregeld

Het kinderfeestje in Amsterdam bij Made by Me wordt altijd goed verzorgd. De persoon die de workshop gaf kon goed met de kinderen omgaan en deed het echt ontzettend leuk. In de prijs van de workshop was het materiaal bij inbegrepen. Ook werden er gratis drankjes, snoep en chips geserveerd. Alle meiden hebben echt genoten en de sieraden zijn heel mooi geworden. Het feestje duurde ongeveer twee uur. Het was echt een super leuke dag om niet te vergeten. Ben jij ook op zoek naar een locatie om een partijtje te geven? Dan raad ik jou echt aan om eens op de website van dit bedrijf te kijken.