De nieuwe schoolstoelen bestellen

Vanuit mijn werk kreeg ik de taak “schoolstoelen bestellen”. De oude schoolstoelen waren bijna allemaal versleten en werkten niet (allemaal) meer naar behoren. Omdat ik op een school werk voor kinderen met een beperking is het belangrijk dat er goede middelen zijn zoals goede stoelen en tafels. De tafels waren vorige jaar al vernieuwd door het bedrijf Maatwerk Revalidatie Techniek.

Budgetschoolstoel-zwart

Ik heb deze taak op mij gekregen omdat er een budget was vrijgekomen voor hulpmiddelen. De service bij Maatwerk Revalidatie Techniek was ons goed bevallen en de snelle levertijd ook en daarom heb ik contact opgenomen met dit bedrijf. Ik wist niet precies welk model stoelen bij de tafels zouden passen en daarom wou ik daar ook informatie over.

Via de telefoon ben ik heel goed geholpen, de vorige bestelling stond nog in het systeem en aan de hand daarvan hebben ze mij de stoelen die hierbij horen geadviseerd. Omdat ik te maken had met een budget vroeg ik wat er mogelijk was voor deze prijs. De verkoper aan de telefoon heeft mij een mooie prijs aangeboden en daarom vroeg ik of er een offerte onze kant op kon komen.

maatwerk-logoDe offerte kreeg ik per mail binnen en deze heb ik daarna laten zien aan de afdeling die over het budget ging. Er waren nog wel wat vragen maar de afdeling heeft zelf contact opgenomen met het bedrijf. Ik kreeg akkoord om deze bestelling door te zetten en een leverdatum af te spreken.

De schoolstoelen bestellen ging heel vlot en ik ben heel goed geholpen vanuit de klantenservice! Onze leerlingen zijn heel blij met de nieuwe stoelen en deze zijn ook een stuk handiger.